DATALOGIC software Riga comm 14 exhibition

DATALOGIC Software plečiasi ir į Baltijos regiono šalis

Lapkričio 14 - 15 dienomis Rygoje, Kipsalos tarptautiniame parodų centre vyko Baltijos Informacinių Technologijų paroda ir Inovacijų konferencija RIGA COMM 14. Renginio metu gausiai dalyvavo Lietuvos, Latvijos, Estijos bei Skandinavijos ir net Azijos šalių Informacinių technologijų lyderiai. Renginyje didelis dėmesys buvo skirtas programiniams sprendimams verslui bei inovatyviems technologiniams sprendimams. Smalsuolių dėmesį traukė 3D spausdintuvai, inovatyvūs robotikos edukaciniai sprendimai. Verslo atstovai turėjo galimybę susipažinti su naujais programiniais sprendimais tame tarpe ir DATALOGIC software.

Parodoje lankėsi Baltijos regiono verslo atstovai ir aktyviai domėjosi programinės įrangos naujomis pritaikymo galimybėmis. Renginys atskleidė, kad įmonių požiūris bei poreikiai verslo valdymo sprendimams keičiasi. Tampa akivaizdu, kad tradiciniai programiniai sprendimai t.y. dažniausiai buhalterinės sistemos nebetinka. Verslas ieško mobilumo, lankstumo, plačių galimybių pritaikyti prie individualių poreikių.

Renginys buvo puiki proga pristatyti DATALOGIC Software programinę įrangą, kuri skirta mažoms ir vidutinėms įmonės, siekiančioms verslo efektyvumo. DATALOGIC technologinė bazė išpildo šios dienos verslo poreikius mobilumui bei nuotoliniam darbui. DATALOGIC technologijos leidžia santykinai nedidelėmis investicijomis atlikti vartotojo sąsajos pritaikymą bei integraciją su kitomis sistemomis. DATALOGIC padeda lengviau atskirti verslo valdymą ir duomenų kaupimą.  

Itin teigiamai buvo vertinama galimybė DATALOGIC sistemoje turėti el. komercijos ar informacijos viešinimo portalus. Ši galimybė yra vienas iš DATALOGIC programinės įrangos išskirtinumų, kurie efektyviai tarnauja verslui. Tokios galimybės mažina investicijų bei diegimo laiko poreikį ir suteikia papildomų galimybių šiandieniniam verslui. DATALOGIC sistemoje yra galimybė turėti pilnai funkcionalią el. parduotuvę tiek galutiniams klientams (B2C), tiek partneriams (B2B). Taip pat tai gali būti ir užsakymų priėmimo sistema, informacijos apsikeitimo su gamintojais portalas. Šios galimybės tampa būtinos vykstant sparčiam verslo globalizacijos procesui.

Naujiems sprendimams dažnai reikia nemažai laiko rasti savo vietą ar pakeisti senesnės kartos technologijas. Kartais net jaučiamas stereotipinis požiūris jog naujos kartos sprendimai negali pakeisti senų technologijų. DATALOGIC programinė įranga jau turi ilgametę patirtį, o griežta vidinė technologinė struktūra leidžia išnaudoti laiko išbandytus sprendimus jiems suteikiant šiuolaikines vartotojo sąsajos galimybes. Tai dar vienas aspektas, kuris daugelį lankytojų maloniai stebino. Ypač stebino greitaveika su dideliais duomenų kiekiais bei korporatyvus požiūris į funkcionalumą.

Baltijos šalių verslas yra santykinai jaunas, o senesnių rinkų, tokių kaip Skandinavijos šalys, turi labiau nusistovėjusius verslo procesus. DATALOGIC software korporatyvi strategija ir modernus požiūris itin teigiamai vertinamas šių rinkų verslo atstovų ir jaučiamas susidomėjimas šiais sprendimais.