Megon.lt elektronine parduotuve - milijonas per pirmus metus

El. komercija: Milijonas per pirmus metus!

Milijonas versle sakytume magiškas skaičius. Daugelis pirmų užmojų, tikslų, svajonių susiveda į pirmą milijoną. Apie internetines parduotuves ir bendrai apie el. komerciją Lietuvoje yra įvairiausių nuomonių. Vieni sako, kad Lietuvoje nėra el. komercijos, kiti sako dar ne laikas, treti kaltina pirkėjus ar jų įpročius ir regis visi yra savaip teisūs. Bet yra sakoma: „...jeigu nešausi, tai garantuotai ir nepataikysi..."

Mums džiugu, kad vis dažniau pasigirsta ir sėkmingo el. verslo istorijų. Internetinė parduotuvė Megon.lt startavo 2012 m. balandžio mėnesį ir jau veiklą vykdo vienerius metus. Labai simboliška, kad per pirmus metus pardavimai viršijo milijoną. Nevisi galėtų pasigirti pirmu milijonu per pirmus metus, pradėję nuo nulio.

Džiaugiamės ir mes, kad sukūrėme technologinį sprendimą šiai internetinei parduotuvei. Matome, kad Megon.lt ir BT grupės komandų bendras kryptingas darbas, užsibrėžtų tikslų siekimas, susikoncentravimas į verslo procesų automatizaciją ženkliai prisidėjo prie šių rezultatų. Uždirbti milijoną nėra lengva, bet akivaizdu, kad įmanoma tiems, kurie to atkakliai siekia ir kryptingai dirba.

Dalindamiesi šia patirtimi, matome, kad ne tik programinė įranga, technologinės galimybės lemia sėkmę, bet ir požiūris į pirkėjų pageidavimus, paslaugų, prekių ir aptarnavimo kokybę itin ženkliai prisideda. Suderinus šiuos aspektus gaunamas puikus rezultatas.

Megon.lt internetinėje parduotuvėje per yra apie 50 000 prekių pozicijų, per pirmus metus atlikta tūkstančiai užsakymų ir net 99% patenkintų klientų. Išbandykite ir įsitikinsite patys.
"Mūsų vizija tapti viena iš lyderiaujančių mažmeninės prekybos e-parduotuvių Lietuvoje, todėl nuosekliai dirbame šia linkme. Siekiame sukurti patogų, aiškų ir vertę kuriantį klientų aptarnavimą, konsultavimą, kuris keltų pasitikėjimą el. prekyba.

Esame dėkingi BT grupė, kuri mūsų siekius paverčia realybe. Kartu kuriame, tobuliname ir ieškome naujų sprendimų, kurie suteiks klientui daugiau aiškumo ir galimybių."
Direktorius Kęstutis Mitkus