El. parduotuvės sprendimas kompiuterių pardavėjams

Kompiuterių el. parduotuvės kūrimas, intergacija su Also, Acme, ACC, GNT, ELKO, AG Trade, TD baltic, Acme media

Kurdami internetines sistemas įvairiems verslo poreikiams sukaupiame daug naudingos patirties, kurią panaudojame tobulindami savo programinę įrangą. Kiekvienas verslas, kiekviena veikla turi savitų reikalavimų sistemoms. Teigdami profesionalias paslaugas pritaikome el. parduotuvės modulius, sukurdami sprendimus pagal verslo poreikius, o ne atvirkščiai.

Nepatyrę el. prekybos kūrėjai dažnai net nenutuokia, kokių niuansų gali kilti susijusių su Jūsų verslo procesais, o Jus visko jiems nepasakysite. Neretai nustemba vieni ir kiti sužinoję apie iškilusius „sunkumus“, o to pasekoje gyla ginčai, atsiranda nenumatytos išlaidos.

Mes sukūrėme jau dešimtys el. prekybos sistemų ir net kelias el. parduotuves kompiuterių pardavėjams. Jau turime sukaupę daugiau nei 7 metų patirtį ir išbaigtus el. prekybos sprendimus.

Yra sakoma kas tinka viskam netinka niekam. Todėl mes turime sprendimą skirtą būtent kompiuterių, kompiuterinės technikos ar jos komponentų prekybai. Integracijos su tiekėjais, logistika, dideliu prekių kiekiai mums nėra naujieną. Plačiau apie sprendimą galite paskaityti čia.